J E D Á L N Y     L Í S T O K

                                                                         DENNÉ MENU : 3,50  EUR

 

                                  Denné menu sa podáva od 10,00 hod

 

 

Štvrtok : 15. 02. 2018

 

0,33 l Brokolicová krémová s krutónmi1,3,7

 

1.100 g Pečené pliecko, 200 g kyslá kapusta,160 g knedla1,3,7

2.100 g Soté z troch druhov mäsa, 200 g ryža 1,7

3.100 g Pečené hniezda z mletého mäsa plnené syrom

a smotanou, 200 g varené zemiaky 3,7

4.300 g Slaná palacinka plnená oštiepkom,1,3,7

 

Poznámka:

každý štvrtok pečieme 140 g moravské koláče za 0,75 EUR

 

 

Piatok: 16. 02. 2018

 

0,33 l Zemiaková s paprikou 1

 

1.100 g Údené mäso, 200 g hrachová kaša, 2 ks chlieb1

2.100 g Kurací stroganov, 200 g ryža 1,7,10

3.100 g Hovädzie kocky na suchohríboch, 200 g tarhoňa 1,3

4.400 g Bryndzové halušky 1,3,7

 

 


Pondelok : 19. 02. 2018

0,33 l Hríbová s mrveničkou1,3

1.100 g Pečené pliecko na pive, 310 g zemiaková kaša1,7

2.100 g Údené stehno, 200 g kyslá kapusta, 160 g knedľa 1,3,7

3.100 g Kurací kúsky na koreňovej zelenine, 200 g ryža 1

4.350 g Jablková žemľovka,1,3,7


Utorok: 20. 02. 2018

 

0,33 l Krúpková s údeným mäsom 1

 

1.100 g Bravčový plátok s paradajkovou omáčkou,

160 g knedla 1,3,7

2.100 g Kuracie na farebnom korení so smotanovou omáčkou,

200 g ryža 1,7

3.350 g Francúzske zemiaky, 50 g kyslá uhorka 3,7

4.350 g Bryndzové pirohy so slaninkou a cibuľkou1,3,7

 

Poznámka:

každý utorok pečieme 140 g zemiakové posúchy za 0,60 EUR

 

 

Streda: 21. 02. 2018

 

0,33 l Hovädzia polievka s cestovinou a zeleninou1,3,

 

1.100 g Bravčový plátok,1 ks volské oko, 200 g varené zemiaky1,3

2.100 g Kuracie medailonky na dubákoch , 200 g ryža 1

3.100 g Hovädzie na korení, 200 g tarhoňa 1,3

4.350 g Pečené buchty s lekvárom1,3,7

 

Štvrtok : 22. 02. 2018

 

0,33 l Krémová šošovicovo-mrkvová s krutónmi1,3,7

 

1.100 g Diviak na brusniciach, 200 g ryža 1

2.100 g Dolnozemský guľáš, 200 g slovenská ryža 1

3.100 g Vyprážaná fašírka,200 g hrachový prívarok, 2 ks chlieb1,3

4.280 g Zeleninové rizoto so syrom 7


Poznámka:

každý štvrtok pečieme 140 g moravské koláče za 0,75 EUR

 

 

Piatok: 23. 02. 2018

 

0,33 l Karfiolová polievka so zemiakmi 1

 

1.100 g Indické pikantné rezne /kuracie/, 200 g ryža 1

2.100 g Piešťanský rezeň, 200 g varené zemiaky 1,7

3.150 g Vyprážané rybie filé, 200 g varené zemiaky1,3,4

4.350 g Ryžový nákyp 3,7

 

 

 

 

 

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

 

Označovanie alergénov:

1. – Obilniny obsahujúce lepok, 2. - Kôrovce a výrobky z nich,

3. - Vajcia a výrobky z nich, 4. - Ryby a výrobky z nich,

5. - Arašidy, a výrobky z nich, 6. - Sójové zrná a výrobky z nich,

7. - Mlieko a výrobky z neho, 8. - Orechy, ktorými sú mandle,

lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich, 9. - Zeler a výrobky z neho,

10. - Horčica a výrobky z nej, 11. - Sezamové semená a výrobky z nich,

12. Kysličník siričitý a siričitany v koncentrátoch vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,

13. - Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. - Mäkkýše a výrobky z nich.

 

 

 

 

 

30.1.2011
Spustili sme webstránku www.penzionterno.sk

Generačný čas: 2.8250217437744ms, CMS system created by mr.Puetro (www.puetro.net)